Alle berichten van Corinne Hinlopen

Bigband Houten met Kim Hoorweg bij Cultuurnacht Houten 2016!

Op zaterdagavond 2 april a.s. treedt Bigband Houten op in Restaurant De Roskam. Samen met Kim Hoorweg gaan we enkele super-swingende nummers spelen. Komt dat horen!

Kim Hoorweg is – onder heel veel andere – bekend van haar samenwerking met Shirma Rouse, met wie zij een aantal hits van Ella Fitzgerald en Aretha Franklin op eigentijdse wijze heeft vertolkt. Zo jong als ze is – 23! – heeft Kim al muziek gemaakt met grote namen als Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, De Houdini’s en Perquisite. Ook is zij een van de bedenkers van Bongomatik, een formatie die muziek maakt die een combinatie is van latin, pop en jazz. Hoe swingend is dat??

Zaterdag 2 april 2016, Restaurant De Roskam vanaf 20.30. Gratis entree.

Meer informatie over het programma van de Cultuurnacht 2016 is te vinden op de Website van Cultuurnacht Houten.

Psssss: als je dan toch in town bent… Als soort-van after party speelt onze dirigent Diederik Ruisch vanaf 22.30 met zijn coverband Amber Roots in de Champagnezaal in De Engel. Dat wordt swingen!

Houtens zangtalent laat van zich horen!

Op zaterdagavond 21 november organiseert Stichting Jazz Houten voor de derde keer een S(w)ing Along: een project waarin amateurzangers en -zangeressen uit Houten e.o. hun zangtalent laten horen.

Locatie: Grote Zaal van De Roskam, Plein 25, Houten. Aanvang: 20.00u. Entree: €10 p.p.

Toegangskaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar of te bestellen door een mailtje te sturen naar
info@bigband-houten.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en het aantal kaarten. Tegelijkertijd maak je het verschuldigde bedrag over naar NL11 ABNA0589 5306 66 t.n.v. Stichting Jazz Houten, opnieuw o.v.v. je naam en het aantal kaarten. De kaarten liggen op 21 november voor je klaar bij de ingang van de zaal.

FlyerSWA15 p1

FlyerSWA15p2

Klik voor meer informatie over het project op het tabblad ‘S(w)ing Along 2015‘.

Aanmelden als deelnemer is niet meer mogelijk!