Over de band

Bigband Houten is een ambitieuze bigband bestaande uit 18 gevorderde amateurs uit Houten en directe omgeving. De band staat onder de bezielende leiding van dirigent en saxofonist Miklós Fürst en met de fantastische stem van Yvonne Couprie-Noordijk is de band in staat van iedere gelegenheid een feest te maken.

Bigband Houten speelt een breed en gevarieerd repertoire. Van de swingende jazz van Count Basie, Duke Ellington en Frank Sinatra, via de salsa en latin ritmes tot het hedendaagse pop en soul repertoire van onder andere Stevie Wonder, Caro Emerald, Amy Winehouse en Michael Bublé.

Deze band is regelmatig te gast op diverse bedrijfsfeesten, bij dansscholen en lokale evenementen zoals de Cultuurnacht in Houten, het jaarlijkse sportgala in Houten en vele andere. Tevens was Bigband Houten in samenwerking met Theater aan de Slinger organisator van een aantal lokale evenementen zoals Hartje Houten en Bureau Houten en organiseerde zij reeds 4 keer eerder het evenement S(w)ing Along waarbij amateur zangers en zangeressen de kans krijgen om met een heuse Bigband op te treden.

Bezetting

Foto's

Terug in de tijd

Bigband Houten

Swing Along

Bigband Houten

Swing Along

Bigband Houten

Kerstconcert 2020

BigBand Houten

Nieuws

Vacature
Wij zoeken een lead trompettist

Wij zoeken een lead trompettist Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Meld je aan via onderstaand contactformulier.

Evenement
Er staat nog geen concert op de planning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Contact

Stel gerust uw vraag