Muziektheatervoorstelling Bureau Houten

bureauhoutenfbbureau-houten

Een muziektheatervoorstelling waar iedere Houtenaar zich in herkent!

Na het succes van Hartje Houten twee jaar geleden brengen Aan de Slinger en stichting Jazz Houten een nieuwe kerstproductie op de planken. Maar liefst 80 amateurkunstenaars en vier jonge professionele makers werken er aan mee. De voorstelling komt tot stand in samenwerking met Big Band Houten, diverse theatergezelschappen, Shine, het Houtens Muziek Collectief en Jeugdtheaterschool Aan de Slinger. Een podium vol Houtens talent!

In Bureau Houten volgen we vier werknemers op één van de weinige plekken waar gewerkt wordt met kerst: het politiebureau. Deze mensen zijn niet thuis bij hun familie, maar brengen de feestdagen door met het ‘ alternatieve gezin’, de collega’s. Het is het begin van een voorstelling met achtervolgingen, speurtochten, een bekladder, een love-interest, een eenzame oudere en een vrijwillige brandweerman. Met op de achtergrond de geschiedenis van Houten en haar forten.

Speeldata:

Zaterdag 17 december: première
Zondag 18 december: matinee
Zondag 18 december: avondvoorstelling
Maandag 19 december: avondvoorstelling
Donderdag 22 december: avondvoorstelling
Vrijdag 23 december: avondvoorstelling 

Volg de voorbereidingen op Facebook Bureau Houten en kijk ook naar de reportage van Omroep Houten