Bigband Houten en Kim Hoorweg, za 25 feb 2017 ⋅ 20:30u in de Kom, Nieuwegein

In 2012 won Bigband Houten het Big Band Festival in DE KOM, dat werd gehouden ter gelegenheid van de opening van DE KOM. Nu komt de band de prijs verzilveren: een avondvullend optreden in de kleine zaal. De negentienkoppige bigband laat in sneltreinvaart het veelzijdige repertoire met blues-, pop-, latin- en jazzmuziek van de Houtense bigband horen samen met Yvette de Bie . Daarnaast krijgen zij versterking van de bekende vocalist Kim Hoorweg. Samen spelen ze jazz-, pop-, funk- en boogaloo-nummers van Kim’s albums. Edwin Hoorweg, vader van Kim en bekend pianist van de Houdini’s, schreef speciaal voor dit concert de arrangementen.

Voor meer informatie en kaartverkoop zie De Kom.
En om alvast in de stemming te komen, kijk nog eens naar ons vorig daverend optreden met Kim.

Volg ons ook op www.facebook.com/Bigband-Houten