S(w)ing Along 2015!

In het najaar van 2015 organiseert Stichting Jazz Houten wederom een S(w)ing Along project! Een unieke kans voor amateurzangtalent om zich verder te ontwikkelen, met live begeleiding van een heuse bigband.

Deelnemers komen een of meerdere (maandag)avonden mee-repeteren met Bigband Houten. Op zaterdag 21 november zijn er overdag voor alle deelnemers workshops o.l.v. professionele musici. Diezelfde avond treden we op in de grote zaal van De Roskam in Houten.

De workshops voor de zangers en zangeressen staan o.l.v. niemand minder dan Gé Titulaer. Gé kreeg voor zijn eerste solo-album What’s new prompt een Edison. Hij trad (en treedt) regelmatig op met wereldsterren als Toots Thielemans, Clark Terry, John Clayton, en werkt als zangdocent en interpretatiecoach bij de Conservatoria van Amsterdam en Maastricht.

UPDATE 27 SEPTEMBER: Het is dringen geblazen!: we hebben inmiddels zó veel aanmeldingen dat we niet alleen een flinke avond vol kunnen zingen en spelen, maar ook al een reservelijst van inschrijvingen hebben. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk.

Tip: volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze toekomstige projecten en optredens! Dan weet je zeker dat je er de volgende keer op tijd bij bent.

BBH_SwingAlong_VSBFonds
BBH_SwingAlong_PrinsBernardCultuurfonds BBH_SwingAlong_ElizeMathilde Reinerie300x150 Klomp300x150 DeHypotheker300x150